Morgan Stanley PowerShell tanfolyam indul

2015. február 17.

(várható kezdés)Március 17. – Május 19. (várható befejezés)

BME IL108

 

A Windows PowerShell a Microsoft rendszerek alapvető eszköze a rendszergazda feladatok automatizálására. Akár a Windows kiszolgálók, az Active Directory, az Exchange levelezés vagy akár a SharePoint információ-menedzsment rendszerek üzemeltetése ma már elképzelhetetlen alapos PowerShell ismeretek nélkül. De nincs ez másként a Microsoft felhő alapú rendszerénél, az Azure-nál sem.

Ezen a tanfolyamon a PowerShell alapjait lehet elsajátítani előadásokon és gyakorlati feladatok megoldása során

A tanfolyam időbeosztása: A tanfolyam 8x1.5 órás előadásból és az előadásokhoz kapcsolódó, alkalmanként kb. 6-8 otthon kidolgozandó feladatból áll.

Kinek szól: Mindenkinek, aki érdeklődik a Windows rendszerek iránt. Javasolt, hogy a jelentkezőnek legyen programozási tapasztalata Windows környezetben.

Kapcsolódó tanfolyam:  A kurzust sikerrel elvégzők folytathatják a Windows PowerShell haladó tanfolyamon tanulmányaikat a következő félévben.

Az oktatóról: A tanfolyam oktatója Soós Tibor, villamosmérnök, okleveles mérnöktanár, aki Microsoft oktatóként dolgozott 14 évig, 5 évig Microsoft Most Valuable Professional (MVP) címmel rendelkezett, jelenleg a Morgan Stanley Windows rendszermérnöke.

Lehetséges időpontok: Keddenként reggel 8:30-10:00 vagy Csütörtökönként délután 17:00-18:30. A végleges időpontot a jelentkező diákokkal egyeztetjük.

 

A csoport létszáma maximum 16 fő, a részvétel ingyenes!

 

Jelenkezés: március 9-ig a budapest-uni@morganstanley.com email címen, tárgysorban jelezd PowerShell tanfolyam.