IMSc program jelentkezés

2019. július 25.

Az IMSc a hazai gazdaság és tudományos kutatás élvonalbeli szegmensei által igényelt, elméletileg is jól felkészült, magas szellemi hányadú, csúcstechnológiákat alkalmazó, innovatív kutatási-fejlesztési tevékenységre képes fiatal mérnökhallgatók tehetséggondozási célú képzési programja. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik az egyetemi tanulmányaikra történő felkészülésben, és érintett szakterületek iránti elköteleződésükben a hozzánk felvettek átlagához képest előbbre járnak, és ezt mérhető eredményeik is alátámasztják.

A programra jelentkezni 2019. augusztus 22-ig tud. A regisztrációs felületre történő belépéshez a BME Címtár azonosítójára lesz szüksége, amely szám@bme.hu formátumú.

http://start.vik.bme.hu/integralt-bsc-msc/

Figyelem! A frissen felvett hallgatók a Központi Tanulmányi Hivataltól levélben kapják meg a Neptun-kódjukat és az induló jelszavukat, viszont ezzel az ideiglenes jelszóval nem tudnak közvetlenül bejelentkezni a címtáras adminisztrációs felületen.

Előbb be kell lépniük a Neptunba, ott be kell állítaniuk egy új (saját, más által nem ismert) jelszót, és ez már használható lesz a címtáras adminfelületre való bejelentkezéshez. A Címtár egy munkanapon belül frissíti a Neptunban tárolt adatokat. Amennyiben további információra van szüksége a Címtár használatával kapcsolatban, azt itt találja.

Címtár azonosítója beszerzéséig készüljön arra, hogy a jelentkezési felületre fel kell majd töltenie a felvételi felételek teljesülését igazoló dokumentumok elektronikus (PDF, JPG) másolatait.