TMIT IoT verseny 2019

2019. február 14.

TE MILYEN OKOS ESZKÖZZEL HÓDÍTANÁD MEG A VILÁGHÁLÓT?

Vajon mire tudják használni a tárgyak az internetet? Hogyan lesz az emberek élete biztonságosabb, kényelmesebb, egyszerűbb, ha a környezetünkben lévő eszközök elkezdenek egymással kommunikálni? Milyen új okos tárgyak jelenhetnek meg, ha az Internethez ugyanolyan könnyen tudnak majd csatlakozni mint az elektromos hálózathoz?

Ha vannak válaszaid a fenti kérdésekre, és nem félsz a megmérettetéstől, pályázz a TMIT Internet of Things versenyre! Lehetsz BSc-s vagy MSc-s mérnökhallgató, dolgozhatsz egyszemélyes vagy 2-4 fős csapatban, akár más egyetemek hallgatóival is. A fontos csak az, hogy legyen egy jó ötleted, és egy prototípus, amin be is tudod mutatni.

Ne ijedj meg attól, ha úgy érzed, nincs a terüeten világmegváltó ötleted!  Idén az Innovációs Track mellett Tematikus Track-et is indítunk. A verseny kiemelt tématerülete: "Közlekedés a nagyvárosban".

Írd le az ötleted legfeljebb egy oldalban, térj ki arra, hogy milyen problémát old meg, kiknek szól, és hogyan illeszkedik a felhasználók életébe. Illusztráld képekkel, és küldd el nekünk, hogy bekerülhess a hat kiválasztott csapat közé, akik a döntőben egy szakmai zsűri előtt mutathatják be munkájukat. A döntőbe jutott csapatoknak üzleti és szakmai mentort is biztosítunk.

HATÁRIDŐK:

Az ötleteket bemutató pályaműveket 2019. március 8. éjfélig küldhetitek be az iot-verseny@tmit.bme.hu címre.

Az elkészült prototípusok a zsűri és a közönség előtti bemutatására 2019. május 2-án kerül sor.

https://www.tmit.bme.hu/iot-verseny-2019