IoT ötletverseny

2017. február 23.

Te milyen okos eszközzel hódítanád meg a Világhálót?

Vajon mire tudják használni a tárgyak az internetet? Hogyan lesz az emberek élete biztonságosabb, kényelmesebb, egyszerűbb, ha a környezetünkben lévő eszközök elkezdenek egymással kommunikálni? Milyen új okos tárgyak jelenhetnek meg, ha az Internethez ugyanolyan könnyen tudnak majd csatlakozni mint az elektromos hálózathoz?

Ha vannak válaszaid a fenti kérdésekre, és nem félsz a megmérettetéstől, pályázz a TMIT Internet of Things versenyre! Lehetsz BSc-s vagy MSc-s mérnökhallgató, dolgozhatsz egyszemélyes vagy 2-4 fős csapatban, akár más egyetemek hallgatóival is. A fontos csak az, hogy legyen egy jó ötleted, és egy prototípus, amin be is tudod mutatni.

Írd le az ötleted legfeljebb egy oldalban, térj ki arra, hogy milyen problémát old meg, kiknek szól, és hogyan illeszkedik a felhasználók életébe. Illusztráld képekkel, és küldd el nekünk, hogy bekerülhess a hat kiválasztott csapat közé, akik a döntőben egy szakmai zsűri előtt mutathatják be munkájukat. A döntőbe jutott csapatoknak üzleti és szakmai mentort is biztosítunk.

Díjazás:

A hat döntős csapat mindegyikét 50.000 Ft-tal támogatjuk a prototípus elkészítésében.

A zsűri által legjobbnak ítélt csapat tagjai elnyerik a 300.000 Ft-os fődíjat.

A közönségdíjat elnyerő csapat 100.000 Ft-os különdíjban részesül.

http://www.tmit.bme.hu/iot-verseny-2017