Töltődj fel!

2016. március 3.

Interaktív kijelzőn futó végtelenített táblaszoftver, mobil töltőállomás, kényelmes babzsákok, tervezésre, ötletelésre hívó táblafelületek, dizájnos környezet, modern konyha… Többek között ezek az újdonságok várják az új félévben a Műegyetem Q épületében a hallgatókat a 2016. március 2-án, a svéd nagykövet jelenlétében átadott svéd sarokban.

A cél olyan kreatív tanuló- és találkozási pont létrehozása volt, ahol a diákoknak mind kikapcsolódásra, mind tanulásra lehetőségük van.  Aki eljön, hogy kipróbálja a Svéd Hallgatói Sarkot, kellemes és hangulatos légkörben találkozhat a modern technológiával. Az így létrejövő tér olyan, mint egy a svédországi munkahely: egyrészt biztosítja a munkavégzéshez szükséges környezetet, másrészt lehetővé teszi, hogy a munkavállalók valóban jól is érezzék magukat az őket körülvevő, hatékonyabb munkára inspiráló, kreatív térben.

A Svéd Hallgatói Sarok fő támogatói az Electrolux, az Ericsson és a Sigma Technology. További partnerek a Skanska, a Kinnarps, valamint a Metropol.