Szülõi fórum 2012. június 22-23.

2012. június 7.

Az elmúlt napokban kapta meg az Oktatási Hivataltól az ún. regisztrációs csomagot, amelyben tájékoztatták Önt arról, hogy lehetősége van a már leadott felvételi jelentkezésében az eddig csak állami ösztöndíjas finanszírozási formában megjelölt képzésre utólag állami részösztöndíjas („K”-s) finanszírozási formát is megadnia.

Ön és családja fontos döntés előtt állnak most. Ennek a döntésnek a megkönnyítésére, eljövendő egyetemi képzése sikeres teljesítésének elősegítésére a BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar vezetői

2012. június 22-én (pénteken) 16.00 órakor, valamint

2012. június 23-án (szombaton) 10.00 órakor

SZÜLŐI FÓRUMOT és TÁJÉKOZTATÓT

tartanak, amelyre Önöket (a jelentkezőket és szüleit/gondviselőit) tisztelettel meghívom.

A Villamosmérnöki és Informatikai Kar vezetőjeként valamennyi Karunkra jelentkezett hallgató számra azt tanácsolom, hogy éljen a lehetőséggel, jelölje meg �és fogadja el a részösztöndíjas besorolást is, amennyiben a teljes állami ösztöndíjra nem nyerne felvételt. Ezen lehetőség választása semmilyen következménnyel, kockázattal nem jár abban az esetben, ha felvételi pontszáma elegendő lesz a választott képzés állami ösztöndíjas formájára.

Kérem, hogy részvételi szándékukat a

https://www.vik.bme.hu/szuloiforum

oldalon regisztrációjukkal jelezzék vissza számunkra.

Amennyiben egyik időpontban sem tudnak részt venni a fórumon, abban az esetben is jelezzék a regisztrációs oldalon, hogy részt vennének-e augusztus hónapban egy olyan – kétszer 1 hetes – matematika/fizika felkészítő tanfolyamon, ami nagyban elő tudná segíteni tanulmányaikat képzésük első féléveiben.

A fórumon elhangzott előadás anyaga letölthető innen.