Mesterpróba 2012 - tudományos konferencia 2012. május 23.

2012. március 1.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kara hallgatói konferenciát hirdet a Hírközlési és Informatikai Egyesület tudományos bizottsága, az MTA Távközlési Tudományos Bizottsága,� az IEEE Hungarian AP/ED/MTT/ComSoc chapter és a TÁMOP - 4.2.2.B-10/1-2010-0009� című projekt támogatásával.

A konferencia célja kettős. Egyrészt a legjobb végzős hallgatók számára fórumot biztosít, ahol a diplomamunkájuk készítése során elért kiemelkedő eredményeiket be tudják mutatni a szélesebb szakmai közönségnek. Másrészt támogatja a tudományos indíttatású hallgatók első konferencia részvételét. A konferencia tutorial előadásai és a bírálat menete hozzásegíti a hallgatókat a tudományos konferenciák sok esetben formai, technikai - de ezzel együtt tartalmi, minőségi kérdéseket is meghatározó – elvárásainak megfelelő szintű teljesítéséhez.

A konferenciára elsősorban az MSc képzésben 2012-ben a meghirdetett témakörökben diplomázó hallgatók és a tanulmányaikat a 2011/2012-es évben megkezdett doktorandusz hallgatók jelentkezését várjuk. A konferenciára egyszerzős, saját eredményeket bemutató magyar nyelvű cikkeket lehet benyújtani (a konzulenst mint társszerzőt megjelölve).

A konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az esemény weboldalán (mesterproba.hu), a �regisztráció során a tervezett cikk rövid összefoglalóját is meg kell adni!

A regisztráció határideje: 2012. március 10.

A cikk benyújtásának határideje: 2012. április 2.

A konferenciával kapcsolatos minden további információ megtalálható a konferencia weboldalán .

http://www.mesterproba.hu/