Diplomaátadó ünnepség

2021. július 23.

Diplomaátadó ünnepséget szervezünk mind a februárban, mind a júniusban végzett hallgatóknak 2021. július 23-án 10.00-16.00 között.

A februárban végzett hallgatóknak, akik már átvették oklevelelüket, Neptun üzenetet küldtünk arról, h. részt kívánnak-e venni jelenléti ünnepségen. Válaszukat itt várjuk: 

https://forms.office.com/r/1nrEeBpBf4

Részlet a levélből:

2021. július 23-án 10:00 - 16:00 óra közötti idősávban tervezzük megtartani a diplomaátadó ünnepséget a 2020/21-es tanév 1. félévében végzett hallgatók számára a K épület aulájában. (Pontos kezdési időpontot a későbbiekben tudunk közzétenni.)

A diplomaátadó ünnepségen a hatályos jogszabályok szerint csak az vehet részt, aki érvényes védettségi igazolvánnyal vagy védőoltást igazoló applikációval rendelkezik, és azt be tudja mutatni az ünnepség napján.

Hozzátartozók illetve meghívott vendégek az épületben nem tartózkodhatnak, viszont számukra élő közvetítést biztosítunk, melyet a YouTube-on és az egyetem kertjében kivetítőn is követhetnek.

Kérjük, hogy a fentiek ismeretében az alábbi linken található kérdőíven nyilatkozzon, hogy részt kíván-e venni az ünnepségen:

https://forms.office.com/r/1nrEeBpBf4 

A kérdőív kitöltési határideje: 2021. július 2.

- Amennyiben részt szeretne venni, és a diplomáját már elvitte a KTH-ból, abban az esetben mindenképpen hozza vissza az oklevelét a VIK Dékáni Hivatalába (Q épület, magasföldszint: Titkárság vagy Vajda Júlia részére). Kérjük, hogy csak az oklevelet hozza vissza a mappájában, oklevélmellékletet és egyéb KTH által kiadott dokumentumot ne.

A Dékáni Hivatal nyitvatartása:

Hétfőtől csütörtökig: 08:30 - 16:00

Pénteken: 08:30 - 13:00

Az oklevél visszahozatalának határideje szintén 2021. július 2.

 

- Ha az oklevele még mindig a KTH-ban van, abban az esetben kérjük, ne vegye át ott, a Dékáni Hivatal átszállítja a bent maradt okleveleket az ünnepségre azon hallgatók számára, akik jelzik a kérdőíven, hogy részt vesznek az átadón.

« Összes esemény