Ipar 4.0 szakmai délután

2019. szeptember 26.

Ipar 4.0 szakmai délután

2019. szeptember 26. 14.00 

BME Informatikai épület, Ipar 4.0

Regisztáció és program

A NETvisor Zrt., a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és a CS-Process Mérnöki Kft. alkotta konzorcium a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által meghirdetett Versenyképességi és Kiválósági Együttműködések felhívása által támogatott projektjének célja egy termelő vállalati környezetre fejlesztett menedzselt IoT keretrendszer létrehozása. Elvégzett kutatásainkhoz és sikeres fejlesztésünkhöz kapcsolódó tapasztalatainkat, termékeinket szeretnénk partnereinknek bemutatni.

Két éven keresztül zajló projektben kutattuk az Ipar 4.0 technológiákat és  kifejlesztettünk egy menedzselt IoT keretrendszert, amely  jelentős hatékonyság- és minőségjavulást eredményez a gyártás-termelés minden területén.

Jöjjön el szakmai délutánunkra, ahol egyaránt megismerkedhet az Ipar 4.0-val, okos városok fejlesztésével kapcsolatos kormányzati törekvésekkel és a projekt eredményeivel, hasznosítási lehetőségeivel, így a menedzselt IOT keretrendszerrel és annak prototípusával kifejlesztett pilotrendszerrel.

« Összes esemény