Szakkönyvbemutató-és vásár 2009. március 30. 10.00-15.00 az Informatika épületben

2009. március 16.

Kedves Hallgatók!

A SZAK Kiadó (www.szak.hu) majdnem másfél évtizede igyekszik ellátni az informatikusokat, főképp az üzemeltetőket és a fejlesztőket a szükséges szakirodalommal. Szeretnénk bemutatni választékunkat az BME VIK hallgatóinak, valamint azoknak a már végzett hallgatóknak, akik továbbra is tartják a kapcsolatot az egyetemmel. Biztosak vagyunk abban, hogy könyveink felkeltik az informatikus hallgatók érdeklődését is, azonban ezek ára a diákok számára általában magas.� Ezért a kiadó nemcsak bemutatja a könyveket, hanem 40% kedvezménnyel árusítja is őket. Ez a kedvezmény megegyezik azzal a haszonnal, amelyet a bolti forgalmazás során a kereskedelem tenne zsebre.��

Az árusítással egybekötött bemutatóra március 30-án 10 és 15 óra között kerül sor az Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék ( I. épület I.em. 157.) előterében.� Ismétlés a tudás anyja: a kedvezmény 40%, és a BME VIK minden jelenlegi és volt hallgatója és dolgozója jogosult rá.

Tisztelettel kérjük leendő vevőinket, hogy weblapunkon (www.szak.hu) tájékozódjanak előre a vételi lehetőségekről (figyelem, a weblapon 100%-os árak szerepelnek, a 40% kedvezményt ebből le kell vonni). Nagy segítségünkre lenne, ha konkrét vételi szándékukról előzetesen tájékoztatnák a kiadót az info@szak.hu címen (így kellő példányszámot vihetünk magunkkal, és előkészíthetjük a számlákat!)

SZAK Kiadó