Felvételizőknek: előzetes kreditvizsgálat

2015. december 2.

Kedves Felvételiző!

 

Köszöntjük a BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar mesterképzésére jelentkezett hallgatók sorában!

Az érvényben lévő felvételi eljárás szerint a nem teljes kreditérték beszámítással figyelembe vehető szakokról mesterképzésre jelentkező felvételizők esetén a felsőoktatási intézmény előzetes kreditelismerési eljárásban meg kell vizsgálja, hogy a korábban megszerzett kreditjei alapján az adott mesterképzési szakra történő belépéshez mennyi szakterületi kreditje ismerhető el.

Amennyiben igényli az előzetes kreditelismerési igazolás kiállítását, kérem, hogy legkésőbb 2015. december 7-ig küldje meg a kreditigazolas@vik-dh.bme.hu e-mail címre a teljesített, illetve az aktuális félévben teljesítésre kerülő tantárgyai hivatalos listájának elektronikus másolatát, amely tartalmazza a tantárgyak kreditértékét is (indexmásolat, v. elektronikus index, v. oklevélmelléklet).

Az igazolásokat kérjük, hogy EGYETLEN PDF-fájlba szerkesztve küldjék meg.

Kreditelismerési igazolást csak ezen tantárgylista ismeretében tudunk kiállítani. A vizsgálat eredményét igazoló dokumentumot a beküldő e-mail címére elektronikus formában juttatjuk vissza, melyet 2016. január 6. éjfélig tölthet fel a felvi.hu oldalra.

 

Dr. Tevesz Gábor

Oktatási dékánhelyettes