RCEAS 2007 konferencia felhívás

2007. október 1.

Tisztelt Tanszékvezető Asszony / Úr / Kolléga!

A BME Villamosmérnöki és Informatikai Kara, a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság és a Miskolci Egyetem Automatizálás Tanszéke rendezi meg az RCEAS 2007 konferenciát.

A konferencia egyik fontos célja, hogy lehetőséget adjon a beágyazott rendszerek, az ambiens intelligenciára épülő rendszerek, illetve az életviteli technológiák és alkalmazások területén tevékenykedő kollégáknak, különösen a doktorandusz-hallgatóknak, hogy munkájukat, eredményeiket bemutassák kollégáiknak, illetve a vállalatok képviselőinek.

A konferencia másik fontos célja az, hogy fölhívja a szakmai és a tágabb közvélemény figyelmét a megnevezett szakterületek fokozódó jelentőségére.

Kérem szíves segítségét ahhoz, hogy munkatársai, szakmai partnerei előadással, illetve bemutatóval (működő demóval) jelentkezzenek a konferenciára. Az előadások egyoldalas kivonatának beadási határideje október 8., a bemutatók kétoldalas leírásának beadási határideje október 15. További részletek az alábbi angol nyelvű felhívásban, a konferencia honlapján, illetve az demó-szekció honlapján olvashatók:

http://rceas.njszt.hu

http://www.inf.u-szeged.hu/rceas2007deamo

Üdvözlettel

Péceli Gábor