EU ICT Proposer’s Day 2012. szeptember 26-27. Varsó

2012. augusztus 21.

A több ezer szakembert vonzó rendezvény célja az EU 7. K+F Keretprogram 2013. évi ICT munkaprogramjának és a hozzá kapcsolódó pályázati felhívások megismertetése a kutatókkal, a potenciális pályázókkal. Az esemény fontosságát az is kiemeli, hogy az EU Bizottság július közepén indította útjára az ICT munkaprogram 10. Felhívását (Call 10), és szeptemberben hirdeti meg a 11. Felhívás (Call 11) pályázati lehetőségeit, amelyek támogatására közel ��������������1.5 milliárd eurót biztosít az EU.

Az ICT Proposer’s Day-en a résztvevők:

������ első kézből kapnak információkat az EU Bizottság munkatársaitól a 2013. évi ICT munkaprogramról és a pályázati célkitűzésekről.

������ lehetőségük nyílik arra, hogy bemutassák és megvitassák projektötleteiket a rendezvény szekcióiban vagy a projekt bróker rendezvényen (Idealist F2F Brokerage Event).

������ elektronikus módon kicserélhetik ötleteiket más kutatókkal és partnereket kereshetnek konzorcium alakításához (Online Networking Platform)

������ gyakorlati útmutatást kapnak sikeres projektjavaslat készítéséhez.

A varsói Pályázók Napján való részvétel ingyenes, de regisztrálni kell a rendezvény honlapján (http://ec.europa.eu/information_society/events/ictproposersday/2012/index_en.htm), ahol az érdeklődők megtalálják a kétnapos esemény tervezett programját is.