Fizika 3 kurzusváltási lehetõség

2012. február 6.

A BME Fizika Tanszék elindít egy második kurzust is a Fizika 3 tantárgyból a villamosmérnöki MSc képzés hallgatói számára (a hétfő reggeli előadáson bejelentett tájékoztatásnak megfelelően). A kurzus időpontjai: Szerda 17-19h (F229) és Péntek 14-16h (F229), előadói: Dr. Mihály György egy.tan. és Dr. Kugler Sándor doc.

Az új kurzusra azok a hallgatók jelentkezhetnek át, akik a 2012 tavaszi félévre már felvették a tárgyat, vizsgakurzusról pedig csak azok a hallgatók, akik az új kurzus félévközi követelményeinek teljesítését is vállalják (a tematika részleges változása miatt). A kurzusra átjelentkezés a létszámkorlát eléréséig lehetséges, ami 140 fő. Átjelentkezéshez a hír végén található elektronikus űrlapot kell kitöltenie 2012. február 8-án 24h-ig. Lévén az űrlapok feldolgozása csak ezt követően történik meg, a lista beteltét a rendszer nem tudja ellenőrizni. Az átjelentkezők listáját szerda reggel tesszük közzé ugyanitt, túljelentkezés esetén az űrlap beérkezésének időpontja számít.

2012. február 08. 8h-ig az itt található táblázatban szereplő személyek adták le átjelentkezési kérelmüket. A végleges listát február 9-én tesszük közzé. A kurzusjelentkezések átvezetését a Dékáni Hivatal végzi.

Dr. Tevesz Gábor

okt. dékánhelyettes