Electrosub konferencia 20210928-30

2021. szeptember 20.

Electrosub: Digitalizációs kényszer az elektronikai iparban
Két év után ismét várja látogatóit az Electrosub. Szeptember 28-30-án az elektronikai ipar és az ipar 4.0 kapcsolatáról lesz szó a Lurdy Házban.
Regisztráció: regisztráció/meghívó
 Ha lassan is, de újraindul a gazdaság minden szegmense. Ennek jegylében szerveződött az elektronikai ipar kétévente sorra kerülő seregszemléje, az Electrosub konferencia és kiállítás, melynek idei fókusztémái a digitális transzformáció, azon belül is a mesterséges intelligencia és az IoT ipari alkalmazásai. A Lurdy házban szeptember 28-30-án sorra kerülő rendezvény kiállítói standjain az iparág hazai szereplői mellett német, osztrák, olasz, kínai, bosnyák cégek újdonságaival is megismerkedhetnek a látogatók.

A konferencia programjában széles merítést kínál a szakmapolitikai kérdésektől a szakember-utánpótlás kérdéskörén az új megoldások bemutatásig az iparág minden fontosabb kérdéséből. A konferencia nyitó előadását Charaf Hassan egyetemi tanár, a BME Villamosmérnöki és Informatikai Karának dékánja tartja Új szakma születik: Digital Coach képzés az Ipar 4.0 szolgálatában címmel.

Az előadás többek között megoldási javaslatokat vázol fel a digitalizáció egyik legnagyobb akadályának, a szakemberhiánynak a felszámolására. A dékán bemutatja a nemzetközi összefogással szerveződő új, ún. digital coach képzést is. Ők lesznek azok a jövőbeni szakemberek, akik látják az üzleti igényeket, de kellő mélységben ismerik a gyártási folyamatokat is.

http://www.techstorym2m.hu/electrosub-digitalizacios-kenyszer-az-elektronikai-iparban.html