Mesterséges Intelligencia kiállítás 20210616

2021. június 10.

A mesterséges intelligencia (MI) rohamléptékben alakítja át a mindennapokat és a vállalatok életét, az adatgazdaság növekvő jelentőségét nem lehet eléggé hangsúlyozni. De hol tartanak vajon a hazai fejlesztések, és mi kell ahhoz, hogy Magyarország a nemzetközi színtéren is helytálljon a globális mesterséges intelligencia versenyben?

 

A tavaly szeptemberben bejelentett MI Stratégiának köszönhetően szabályozói és piaci fronton is dinamikus fejlődést tapasztalhatunk. E folyamat eredményeiről nyújt pillanatfelvételt a hazai MI ökoszisztéma legjavát tömörítő MI Koalíció és az Innovációs és Technológiai Minisztérium közös rendezvénye. A standokon a szakma kiemelkedő magyarországi képviselői mutatják be MI-alkalmazásaikat, míg a konferencián tartalmas előadások nyújtanak áttekintést, hol is tartanak a hazai MI-erőfeszítések.

 

A kiállítás június 15-én zártkörű, kizárólag a meghívott szakmai résztvevők számára látogatható, június 16-án azonban nagyközönség előtt is nyitva áll a lehetőség a megtekintésre.

Regisztráció: https://kiallitas.ai-hungary.com/#regisztracio