Bank to the Future 2021

2021. február 9.

INDULJ AZ MNB-BME BANK TO THE FUTURE ÚJABB VERSENYÉN!

A Magyar Nemzeti Bank és a BME közös szervezésében idén is meghirdetésre kerül a Bank to the Future pályázat a BME leginnovatívabb hallgatói számára.

A Bank to the Future versenyre olyan diákok jelentkezését várjuk, akiket érdekel a pénzügyi tudatosság és van ötletük, illetve szívesen fejlesztenének egy webalapú játékot a Diákszéf applikációba.

Pályázatot nyújthat be valamennyi 3 vagy 4 fős csapat, amelynek minden tagja a 2020/2021. tanév 2. félévében a BME bármely karának teljes idejű vagy részidős, alap-, mester-, vagy osztatlan képzésben részt vevő, aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatója.

A verseny két online fordulóból áll. A selejtező forduló során egy online (IT és üzleti) szakmai kvízt kell a versenyzőknek megoldaniuk. Ha ezt sikeresen teljesítették, akkor nyílik meg a lehetőség az online felületen két oldalas játékötletpályázatuk feltöltésére. A második fordulóba, azaz az online döntőbe, a legjobb munkákat beküldő csapatok jutnak tovább, ahol a működő online webalapú játék bemutatása lesz a feladatuk. A döntőbe 8-12 csapat kerül, akik a döntőt megelőzően egy intenzív, egy napos képzésen vesznek részt, amely a digitális termékfejlesztésre, designra és marketingre fókuszál.

https://www.banktothefuture.hu/

Regisztráció: február 28-ig!

https://www.banktothefuture.hu/warm_up

A döntőbe jutott csapatoknak szóló intenzív képzést március 5-én tartják, amelyet március 6-7-én egy 48 órás design sprint követ.

Az online döntő, azaz a zsűri előtti bemutató időpontja 2021. március 9.

A verseny összdíjazása nettó 5.000.000 Ft, amelyből a győztes csapat 2.000.000 Ft-ot nyerhet.