BSc záróvizsga - MSc felvételi hírek

2021. január 2.

Tisztelt Záróvizsgázó, Felvételiző Kollégám!

Az MSc felvételi vizsgát (és elkülönített BSc záróvizsgát) elektronikusan bonyolítjuk le a kari tanulmányi portálon keresztül.  A további tudnivalókat is ezen keresztül tesszük közzé, ezért kérjük, hogy mielőbb lépjenek be erre az alább leírtakat követve.

A vizsgák időpontja:

  • villamosmérnöki szakra    2021. január 4.    8:00
  • mérnökinformatikus szakra    2021. január 4.    11:00
  • gazdaságinformatikus szakra    2021. január 11.    11:00

Bejelentkezés a portálra:
A portál címe: https://edu.vik.bme.hu

A bejelentkezésnél fokozottan kell ügyelni a felhasználói névre. Kérem, hogy figyelmesen olvassa el az alábbi tudnivalókat:

  1. Amennyiben Ön csak felvételi vizsgát tesz egy vagy több szakunkra, felhasználóneve a felvételi azonosítója lesz.
  2. Amennyiben Ön csak záróvizsgát tesz valamelyik szakunkon, felhasználóneve a BME VIK címtáras belépésnél megszokott felhasználóneve lesz.
  3. Amennyiben Ön felvételi és záróvizsgát is tesz, és jelentkezett arra a mesterszakra, amelynek alapképzésén záróvizsgázik, felhasználóneve a felvételi azonosítója lesz.
  4. Amennyiben Ön felvételi és záróvizsgát is tesz, de nem jelentkezett arra a mesterszakra, amelynek alapképzésén záróvizsgázik, akkor két felhasználónevet is kell használnia. A felvételi azonosítóval belépve az összes olyan szak információit látja, amelyre jelentkezett. A záróvizsga-információkat a BME VIK címtáras belépésnél megszokott felhasználónevét használva tekintheti meg.

A felvételi azonosítóval való belépéshez a „Belépés külső hallgatóként” gombot kell megnyomni. Első alkalommal történő belépéshez először az „Elfelejtette felhasználónevét vagy jelszavát?” gombot kell megnyomni és a felvételi azonosítót mint felhasználónevet megadni. (A felvételi azonosító egy 12 jegyű szám.) A további teendőkről levelet fog kapni a felvi.hu oldalon regisztrált email-címére.

Amennyiben a fentieket követve nem tud bejelentkezni, írjon a felvételi bizottság elnökének az msc-felveteli@vik-dh.bme.hu címre.

Budapest, 2020. december 4.

Dr. Bilicz Sándor
a VIK FB elnöke