BSc záróvizsga és MSc felvételi információk

2019. december 19.

Tisztelt záróvizsgázó, felvételiző kollégám!

Az írásbeli vizsga pontos időpontja:

villamosmérnöki szakra    2020. január 2.    8:00    
mérnökinformatikus szakra    2020. január 2.    11:00
gazdaságinformatikus szakra    2020. január 8.    11:00
    
Az írásbeli vizsga helyszíne:

A BME I és Q épület előadótermei: I.B.025, I.B.026, I.B.027, I.B.028, Q.I, Q.II.

A személyre szóló beosztás itt tekinthető meg: https://edu.vik.bme.hu

Tájékoztatom, hogy a személyes adatokat is tartalmazó hirdetményeket – így a névre szóló beosztást és az írásbeli vizsga eredményét – nem közvetlenül a kari honlapon tesszük közzé, hanem a fenti portálon.

A portálra való bejelentkezésnél fokozottan kell ügyelni a felhasználói névre. Kérem, hogy figyelmesen olvassa el az alábbi tudnivalókat:

  • Amennyiben Ön csak felvételi vizsgát tesz egy vagy több szakunkra, felhasználóneve a felvételi azonosítója lesz, és belépve az összes olyan szak információit látja, amelyre jelentkezett.
  • Amennyiben Ön csak záróvizsgát tesz valamelyik szakunkon, felhasználóneve a BME VIK címtáras belépésnél megszokott felhasználóneve lesz, és belépve annak a szaknak az információit látja, amelyen záróvizsgát tesz.
  • Amennyiben Ön felvételi és záróvizsgát is tesz, és jelentkezett is arra a mesterszakra, amelynek alapképzésén záróvizsgázik, felhasználóneve a felvételi azonosítója lesz, és belépve az összes olyan szak információit látja, amelyre jelentkezett, beleértve a záróvizsga-információkat is.
  • Amennyiben Ön felvételi és záróvizsgát is tesz, de nem jelentkezett arra a mesterszakra, amelynek alapképzésén záróvizsgázik, akkor két felhasználónevet is kell használnia. A felvételi azonosítóval belépve az összes olyan szak információit látja, amelyre jelentkezett, de a záróvizsga-információkat nem. A záróvizsga-információkat a BME VIK címtáras belépésnél megszokott felhasználónevét használva tekintheti meg, de ebben az esetben a felvételi információkat nem tudja megtekinteni.


A felvételi azonosítóval való belépéshez a „Belépés külső hallgatóként” gombot kell megnyomni. Első alkalommal történő belépéshez először az „Elfelejtette felhasználónevét vagy jelszavát?” gombot kell megnyomni és a felvételi azonosítót mint felhasználónevet megadni. A további teendőkről levelet fog kapni a regisztrált email-címére.

Amennyiben nem tud bejelentkezni, vagy bejelentkezve nem találja magát a beosztásban, írjon a felvételi bizottság elnökének az msc-felveteli@vik-dh.bme.hu címre.


Budapest, 2019. december 19.


Bilicz Sándor
a VIK FB elnöke