BSc záróvizsga és MSc felvételi információk

2018. december 20.

Tisztelt záróvizsgázó, felvételiző kollegám!

  

Az írásbeli vizsga pontos időpontja:

villamosmérnöki szakra                                              2019. január 2.  8.00         

mérnökinformatikus szakra                                        2019. január 2. 11.00

gazdaságinformatikus szakra                                    2019. január 7. 11.00                                

Az írásbeli vizsga helyszíne:

A BME I és Q épület előadótermei: I.B.025, I.B.026, I.B.027, I.B.028, I.E.007, Q.I.

A személyre szóló beosztás itt tekinthető meg:

https://edu.vik.bme.hu

Tájékoztatom, hogy a személyes adatokat is tartalmazó hirdetményeket – így a névre szóló beosztást és az írásbeli vizsga eredményét – nem közvetlenül a kari honlapon tesszük közzé, hanem a fenti portálon.

A portálra való bejelentkezésnél fokozottan kell ügyelni a felhasználói névre. Kérem, hogy figyelmesen olvassa el az alábbi tudnivalókat: 

  • Amennyiben Ön csak felvételi vizsgát tesz egy vagy több szakunkra, felhasználóneve a felvételi azonosítója lesz, és belépve az összes olyan szak információit látja, amelyre jelentkezett.
  • Amennyiben Ön csak záróvizsgát tesz valamelyik szakunkon, felhasználóneve a BME VIK címtáras belépésnél megszokott felhasználóneve lesz, és belépve annak a szaknak az információit látja, amelyen záróvizsgát tesz.
  • Amennyiben Ön felvételi és záróvizsgát is tesz, és jelentkezett is arra a mesterszakra, amelynek alapképzésén záróvizsgázik, felhasználóneve a felvételi azonosítója lesz, és belépve az összes olyan szak információit látja, amelyre jelentkezett, beleértve a záróvizsga-információkat is.
  • Amennyiben Ön felvételi és záróvizsgát is tesz, de nem jelentkezett arra a mesterszakra, amelynek alapképzésén záróvizsgázik, akkor két felhasználónevet is kell használnia. A felvételi azonosítóval belépve az összes olyan szak információit látja, amelyre jelentkezett, de a záróvizsga-információkat nem. A záróvizsga-információkat a BME VIK címtáras belépésnél megszokott felhasználónevét használva tekintheti meg, de ebben az esetben a felvételi információkat nem tudja megtekinteni.

A felvételi azonosítóval való belépéshez a „Belépés külső hallgatóként” gombot kell megnyomni. Első alkalommal történő belépéshez először az „Elfelejtette felhasználónevét vagy jelszavát?” gombot kell megnyomni és a felvételi azonosítót mint felhasználónevet megadni. A további teendőkről levelet fog kapni a regisztrált email-címére.

Amennyiben nem tud bejelentkezni, vagy bejelentkezve nem találja magát a beosztásban, írjon a felvételi bizottság elnökének az msc-felveteli@vik-dh.bme.hu címre.

  

Budapest, 2018. december 20.

  

Dr. Sujbert László, a VIK FB elnöke