TOP 25 informatikai szakember 2018

2018. szeptember 7.

"Toplistánkon immár ötödszörre üdvözölhetjük, az egyetlen olyan szakemberként, aki az oktatásnak szenteli az életét , a hallgatói pedig imádják " - tudósít az IT Business.

Esze ágában sincs évtizedekkel ezelőtti technológiákat tanítani, ehelyett inkább dinamikusan tartja a lépést a 21. század fejlődésével, és diktálja a tempót az egyetem falai között (is).

Ez már csak azért is fontos, mert bár a hallgatók az egyetemhez csatlakoznak, de sok esetben a tanár miatt választanak szakmát, karriert. Óriási erő van tehát annak kezében, aki a jövő szakembereit terelgeti – és nem csupán oktatja az előírt óraszámban. Az akut munkaerőhiány kapcsán az egyetemek és a tanárok különösen a figyelem középpontjába kerültek az elmúlt időszakban, Charaf Hassannal pedig nem csak a BME Villamosmérnöki és Informatikai Karának pulpitusán lehet találkozni. Szakértőként, előadóként az elmúlt évben is részt vett szinte minden, az informatikushiány enyhítésével, a digitális tudás erősítésével, illetve az oktatással, átképzéssel kapcsolatos konferencián, kerekasztal-beszélgetésen, televíziós stúdióbeszélgetésen.

teljes cikk