Indul a Specializáció Portál !

2018. június 5.

Tisztelt Hallgatók !

A mai nappal elindítottuk a Villamosmérnöki és Informatikai Kar Specializáció Portálját, melynek elérhetősége: https://specializacio.vik.bme.hu/ A Portálon a specializációválasztás előtt álló hallgatók a BME Címtár segítségével történt bejelentkezésüket követően ellenőrizhetik a besoroláshoz szükséges tanulmányi eredményeiket, aktuális specializációátlagukat, besorolási esélyeiket. A Portál adatait a Neptun Egységes Tanulmányi Rendszerből kb. hetente frissítjük, így a legutolsó vizsgaeredmények mindig pár napos késéssel jelennek csak meg benne.

Fontos, hogy specializációbesorolásra jelentkezést leadott hallgatók folyamatosan kövessék adataik alakulását, mivel a vizsgaidőszak végén a besorolás ezen adatok alapján történik majd. Jelenleg mindkét alapszakon több tanterv is fut párhuzamosan, a helyettesítő tantárgyak eltérései sok esetben összetett számolásokat eredményeznek a specializációválasztási szabályok betartásához.

A Portál teljesen új fejlesztés eredménye, apróbb hibák az első időszakban előfordulhatnak, kérjük ezzel kapcsolatban türelmüket, valamint azt, hogy a hibákat feltétlenül jelezzék számunkra a megadott címen. Segítségüket előre is köszönjük.

Sikeres specializációválasztást kívánunk valamennyi hallgatónknak !

Dr. Tevesz Gábor
okt. dékánhelyettes