Oltáskampány hackathon

2021. december 10. – 2021. december 11.

A Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság (MEMT) a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központtal (EMK) közösen, az Egészségügyi Világszervezet Európai Regionális Irodája és a Magyar Tudományos Akadémia Fenntartható Fejlődés Elnöki Bizottsága szakmai támogatásával szervezi meg az „Oltáskampány – Te hogy csinálnád?” hackathont, egy innovációs versenyt egyetemi hallgatók számára. Több tudományterület – többek között az informatika, az egészségügy, és a kommunikáció – kapcsolódik és dolgozik össze ezen az ötletversenyen, kiegészülve jövendőbeli kreatív szakemberekkel.

Versenyünk az egyik legégetőbb társadalmi problémára próbál reflektálni, a COVID vakcinációra, mint a járványkezelés legfontosabb pontjára.

Te hogy csinálnád? - Hiszünk abban, hogy az emberek meggyőzhetőek! Olyan egyetemi hallgatókat várunk, akik csapatban kreatív és hatékony megoldást tudnak kitalálni, kidolgozni és előadni.

A versenyt a pandémiára való tekintettel online rendezzük meg 2021. december 10-11-én. Az első három helyezett - az Innovációs és Tehchnológiai Minisztérium támogatásának köszönhetően - jelentős pénzjutalomban részesül, amelynek egy részét a megoldásuk, kampányuk megvalósítására fordítják.

A MEMT Facebook oldalán folyamatosan frissítjük a híreket, a weboldalán pedig további információk érhetők el:

https://www.facebook.com/events/200820542132563/?ref=newsfeed

https://memt.hu/oltaskampany-te-hogy-csinalnad/

Regisztráció: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfzhRUtqO6_QJ2G9CMk1bIARdBy2RYpoxjtTjW472lWRffqAg/formrestricted" 

 

« Összes esemény