Kapcsolj! - Mit csinál egy villamosmérnök?

2018. február 25.

Kapcsolj! - Mit csinál egy villamosmérnök?

Tudd meg és nyerj! A VIK Open elektronikus oktatási anyagainkból játékosan ismerheted meg a szakma különböző ágait, és értékes Raspberry Pi ajándékot is nyerhetsz!

Mit csinál egy robot? Hogyan lesz a homokból tablet-processzor? Kit és mit vezetnek az önvezető autók?  Mit csinálnak a szakemberek, ha egy elektronikai eszköz meghibásodik?
Ezekre a pontokra, a kütyük világára fókuszál a VIK OPEN, amelyben hat színes és interaktív elektronikus oktatási modulon keresztül ismerheted meg a fenti kérdésekre adott válaszokat.

Azaz, hogy mit csinál egy villamosmérnök.

A szakma megismerése mellett fontos alapokkal bővítheted a villamos világ iránti érdeklődésed és tovább bővítheted ismereteidet!

Az Educatio rendezvény alkalmából most a tudástárad mellett az otthoni kütyüparkot is bővítheted!

Ha február 14. éjfélig elvégzel egy modult, és sikerült a kérdések kétharmadára helyesen válaszolni, akkor nem csak egy digitális kitűzőt kapsz, de esélyed is lehet megnyerni az alábbi Raspberry Pi mikroszámítógép csomagokat. A kitek további izgalmas motivációt nyújthatnak a hardverek és a szoftverek világának megismeréséhez! Minél több modult végzel el, annál több kitűző lesz a jussod, és annál többször kerülsz be a sorsolási kalapba!

 A sorsoláson végül az alábbi három csomagot sorsoljuk ki :

- Pirate Radio - Raspberry Pi Zero W Project Kit
- OctoCam - Raspberry PI Pi Zero W Project Kit
- Hivatalos Raspberry PI 3 csomag 16GB microSD kártyával

A nyeremények egyeztetésénél (így a részvételednél is) fontos, hogy aktív középiskolai diákigazolvánnyal (azaz középiskolai diák jogviszonnyal) rendelkezz!



Friss! Sorsoltunk, a modulokat teljesítők közül pedig a következő három szerencsés középiskolás lesz gazdagabb egy-egy Raspberry készlettel:

Blahunka Máté Balázs - Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Gimnázium (OctoCam - Raspberry PI Pi Zero W Project Kit)
Tarpataki Nóra - ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium és Kollégium (Pirate Radio - Raspberry Pi Zero W Project Kit)
Kántor Tamás - Lovassy László Gimnázium (Hivatalos Raspberry PI 3 csomag 16GB microSD kártyával)

Nyereményükhöz gratulálunk, a nyeremény átvétele ügyében email formájában történik az egyeztetés.

Figyeld továbbra is a Felvi oldalunkat, hiszen nemsokára nagyszerű friss hírekkel szolgálhatunk a VIK Open kapcsán!