BME Űrfórum

2017. április 12.

Dr. Kartik Sheth, a NASA Központ (Washington DC) Tudományos Küldetések Igazgatóság Asztrofizikai Részlegének kutatója előadást tart a BME EIT Űrfórum 2017. április 12-i, jövő szerdai rendkívüli ülésén.

Dr. Kartik Sheth a BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar Simonyi Szakkollégium meghívására, a BME VIK támogatásával április 13-án részt vesz és előadást tart a Simonyi Napok idei programján.

Azt megelőzően, április 12-én, a BME EIT szervezésében, meglátogat néhány űrkutatással foglalkozó kari műhelyt, majd délután 4 órától előadást tart a BME EIT Űrfórum rendkívüli ülésén az Űrfórum tagjainak és az érdeklődőknek az EIT Neumann tárgyalójában.

Dr. Kartik Sheth fő kutatási területe a galaxis evolúciója, de emellett a Trójai csoportokkal (Trojan asteroids) is foglalkozik. Előadása révén első kézből nyerhetünk betekintést a NASA kutatások folyamatába. Az előadást követő beszélgetés során megismerhetjük a NASA kutatásokba való bekapcsolódás lehetőségeit és a kutatóműhelyeinknél tett látogatásának első benyomásait.

Tisztelt BME Űrfórum Tagok! Tisztelt Érdeklődők!

Mindenkit szeretettel várunk

Dr. Kartik Sheth előadására 2017. április 12-én 16:00 órakor a BME EIT Neumann tárgyalójában

(cím: 1111 Budapest, Egry József utca 18. V1 ép. C213-214.)

Kérjük, ha vannak a környezetükben olyan kollégák, akiket érdekelhet a rendezvény, továbbítsák részükre is ezt a meghívót!

Az Űrfórum április 12-i rendkívüli ülése (is) nyilvános, regisztrációhoz sem kötött, de kérjük, aki teheti, jelezze előre email-ben a várható érkezését (hartlzsuzsi@eit.bme.hu), a szervezési munkánk megkönnyítése érdekében. A fórumon szeretnénk lehetőséget adni a kutatási tevékenységet bemutató rövid prezentációkra is. De ezt a szándékot kérjük feltétlenül előre jelezni!

« Összes esemény